lørdag den 15. marts 2014

SUPER LÆKKER GULERODSKAGE



I går spurgte min bror mig om jeg ikke ville lave en gulerodskage. Jeg har faktisk kun prøvet det en gang før, men det er jo en super lækker kage, så selvfølgelig ville jeg prøve igen. Jeg brugte Valdemarsro opskrift, men rettede den til efter vores behov.

Ingredienser:
150 g blødt smør
100 g sukker
100 g brun farin
4 æg
250 g revne gulerødder
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 tsk kanel

1 bæger almindelig philadelphia
1/2 vaniljestang
2-3 spsk flormelis

Fremgangsmåde:
Pisk smør, sukker og brun farin sammen.
Tilsæt æggene et af gangen og rør godt.
Tilsæt de revne gulerødder
Bland mel, bagepulver, kanel og salt i en skål.
Hæld melblanden ned i smørblandingen og rør dejen ensartet.
Hæld dejen i en springform (husk at smør den inden, hvis du ikke har en slip-let springform).
Bag kagen på 175 grader varmluft i cirka 30-40 minutter.

Lad kagen køle, og lav frostingen i mens.
Pisk alle ingredienserne sammen.
Smør frostingen på kagen.

Nu har du en super lækker gulerodskage! Den kan kun anbefales.
Obs: Jeg kom til at købe philadelphia light, så det var det jeg anvendte.
Det smagte stadig super godt, men foretrækker nok den almindelige. ;-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar