onsdag den 19. marts 2014

CHAMPENS YNGLINGS KAGE


Min bror (champen) synes dette skulle være overskriften på denne opskrift ;-) Og nu han virkelig er glad for disse muffins, så skulle han selvfølgelig have lov til at have sin vilje. Det er anden gang jeg har lavet disse muffins i marts måned. Den første gang lavede jeg dem til mine piger i madklubben. Da det er en stor portion, var der en masse tilbage, som jeg tog med hjem da vi holdt min mors fødselsdag. Da min lillebror havde fødselsdag i går, lavede jeg dem igen, så der var andre end champen der kunne nå at smage dem ;-)

Ingredienser
450 g sukker
1 tsk vaniljepulver
5 æg
250 g smør (meget gerne becel)
1,5 dl vand
275 g mel
100 g kakaopulver
1 tsk bagepulver med top
100 g mørk chokolade

Fremgangsmåde
Pisk sukker, vaniljepulver og æg til en luftig masse.
Tilsæt smør og vand, og rør til en ensartet dej.
Bland mel, kakaopulver og bagepulver i en anden skål.
Sigt melmassen ned i dejen.
Kør forsigtigt dejen ensartet.
Hak chokolade i passende stykker og hæld dem i dejen.
Hæld dejen op i muffinsforme.
Kagerne skal cirka have 15-20 min i en 175 grader varmluftsovn.

Jeg får 30 stk. når jeg laver dem. Pynt eventuelt kagerne med glasur og frysetørrede hindbær.
Hvis du ikke får bagt dem får længe, plejer de at kunne holde cirka 5 dage uden at blive tørre.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar